Fire Experience Menukaart
Aperitief
Voorgerechten - Vlees
-
Rundercarpaccio €12,50
Argentijnse ossenhaas, kappertjes, verse truffel, pijnboompitten en rucola
-
Runder tartare €11,50
Dry-aged entrecote, met krokante kappertjes, ingelegde uitjes, peterselie, gerookt zeezout en vers geschaafde truffel
-
Buikspek €9,50
drie bereidingen van buikspek, gegrild en sous-vide gegaard, mosterd, pickles, salsa verde
Hoofdgerechten - Vlees
-
Short Rib €24,50
Langzaam gegaard en op open vuur gegrild met een diepe rooksmaak en boterzachte structuur
-
Brisket €22,50
Klassiek stuk rundvlees langzaam gerookt en op open vuur getoetst, met een diepe barbecue-aroma en zijdezachte structuur
-
Beef wellington €39,50
Ossenhaas ontwikkeld met bladerdeeg, duxelles en truffeljus
-
Côte de Boeuf 2 personen €49,50 p.p.
Koning van de biefstuk op open vuur gegrild, met een diepe rooksmaak, rijke marmering en volle, boterzachte structuur, 28 dagen dry age
-
Tomahawk 2 personen €49,50 p.p.
Dikke rib-eye steak aan het been op open vuur gegrild, met een intense rooksmaak, royale marmering en een sappige, boterzachte structuur
Hoofdgerechten - Vis
-
Heerlijke dorade €24,50
Dorade gevangen in de wateren van de Middellandse Zee, geserveerd met groene asperges, elegante gin-limoenschuim en gepofte zwarte knoflook
-
Tonijn steak €25,00
Licht gegrilde tonijn steak met levendige concasse van mediterrane groente op een bedje van zijdezachte vanille mousseline
-
Gegrilde grote Tiger gamba’s en twister van gerookte zalm €32,50
Gemarineerd in zwarte knoflook olie, verse groene kruiden met een delicate twister van gerookte zalm
Desserts
-
Lava cake €9,50
Chocolade lava cake met een warm smeltend vloeibaar hart en levendige smaken van verse aardbeien met fluweelzachte vanillesaus
-
Cheesecake stoofpeer €9,50
Smeuïge klassieke cheesecake met een royale topping van in rode wijn en specerijen gegaarde stoofperen
-
Kinderdessert dame blanche €6,50
Vanille roomijs met warme chocolade saus en slagroom
-
Eton Mess merenque €9,50
Knapperige merenque met lobbige room, pistache noten en seizoens fruit
-
Chocolade koepel €10,50
Voor de echte chocolade liefhebber met drie soorten chocolade
-
kaasplankje €16,50
Collectie van vijf lokale en internationale kazen geserveerd met gepast garnituur
